суботу, 27 лютого 2016 р.

Учнівське самоврядування про "Огляд - конкурс на кращу кімнату гуртожинку"

     24 лютого  2016 року відбулося чергове засідання учнівського самоврядування гуртожитку. Голова  Ради гуртожитку Тетяна Бойко разом з іншими членами Ради написали клопотання до адміністрації навчального закладу про підсумки огляду-конкурсу на кращу кімнату учнівського гуртожитку.
Вихователь Наталія Іванівна Обертюк  наголосила, насамперед, що  метою даного конкурсу – є  відзначення тих, хто постійно підтримує порядок у своїх помешканнях, та заохочення   інших до налагодження чистоти та комфорту.
 Богдан Шеша сказав, що гуртожиток  став для  учнів нашого училища   справжньою домівкою на час навчання,  що саме комфортне проживання в ньому, у першу чергу, залежить  від самих учнів.
   Перед комісією, яка була створена для проведення огляду-конкурсу, стояло нелегке завдання – визначити серед десятків кімнат гуртожитку найкращі. З ініціативи органів учнівського самоврядування  та вихователів гуртожитку оцінюванню підлягала не лише кімната, але й дотримання правил внутрішнього розпорядку протягом навчального року.
Головними критеріями оцінювання конкурсу стали: санітарно-гігієнічний стан кімнати, художньо-естетичне оформлення, устрій кімнати та умови для забезпечення навчання та проживання, дотримання мешканцями правил проживання в кімнаті,  активність учнів у проведенні різноманітних  культурно-масових заходів.
   Слід зазначити, що конкурс показав, що далеко не у всіх виходить облаштувати своє житло затишним і систематично підтримувати його в чистоті. Варто зазначити, що багато учнів, які проживають у гуртожитку-це діти з  малозабезпечених та багатодітних сімей. Та це не завадило деяким з них стати переможцями конкурсу, оскільки вони, можливо, як ніхто інший, прагнуть затишку в оселі.
     Вихователь Н.І.Обертюк сказала, що члени комісії були приємно здивовані кімнатами не лише дівчат, а й хлопців. Визначили, що кращими кімнатами серед дівчат є:
  №353 (Сікачова І., Рузич А., Франчук Т.), №477(Качан О., Литовчук О.,Макарчук Ю.) , №373(Юрчук Ю., Москалюк Ю., Ясинова А.), №491 (Надольська О., Ільчук Ю., Маслянко Н., Токар Д.).
Серед юнаків: №467 (Бистрицький П.,Зеленюк В. Мотревич М.), №382(Копія В.,Мацюк В., Наконечний П.), №381(Чернелівський Р., Монастирський В., Олещук Б., Мамчур М.)
№397(Марчак О.,Садовський О. ,Блонський Б.), №376 (Панасюк Д.. Данилюк С., Степанишин А.)
  Рада гуртожитку  наголосила на тому, що дане клопотання до адміністрації навчального закладу дасть можливість відзначити  кращі кімнати гуртожитку та учнів, які там мешкають.
Вихователь Н.І.Обертюк

Немає коментарів:

Дописати коментар