пʼятницю, 24 жовтня 2014 р.

Зустріч учнів гуртожитку ВПУ №25 з заступником прокурора міста, молодшим радником юстиції Павлом Олександровичем Маслюком



                    
З метою формування правової свідомості на основі правових знань, уявлень,переконань, що склалися у нашому суспільстві, почуттів, що регулюють поведінку:почуття законності обраної мети, правомірні шляхи їх реалізації, справедливості, активної протидії порушникам законів і підвищення  правової  культури всіх учнів; формування здорового способу життя, попередження асоціальних проявів серед учнів, профілактика зберігання та вживання наркогенних речовин в рамках проекту «Клуби за інтересами» у клубі цікавих зустрічей «Довіра» відбулася зустріч з заступником прокурора міста, молодшим радником юстиції Павлом Олександровичем Маслюком.
      Завдяки змістовній та цікавій бесіді, яка проходила у невимушеній обстановці учні отримали корисні поради, ознайомились із статистикою правопорушень та злочинів у м. Хмельницькому. Чимало виникало запитань пов’язаних з притягненням до кримінальної відповідальності неповнолітніх.
Всі розходилися під незабутнім враженням. А ще кожен подумав: «Варто задуматись над своїми діями та вчинками у молодому віці, щоб потім можна було гідно іти тим шляхом, який ти собі обереш».





Немає коментарів:

Дописати коментар